Frustrationsfrit AV

FOKUSER PÅ DIN PRÆSENTATION

… og lad EERO klare teknikken!

Vi kender det alt for godt … vi tager til et foredrag eller en generalforsamling, og den første halve time går med, at teknikken driller, og hjælpen er ude af syne.

Vil du også gerne undvære at lægge navn til en sådan oplevelse?

AV-løsninger til både
mødelokaler, konferencerUM og auditorier

Vil du sikre den gode, stabile oplevelse i dine mødelokaler, konferencerum eller auditorier med professionelt opsat og testet udstyr, som ikke gør dig usikker og giver dig koldsved, hver gang dit AV-udstyr skal på arbejde, så kan EERO tilbyde dig den helt rigtige rådgivning og implementering.

Hvor trådløs og hvor moderne du ønsker at være, er helt op til dig – men vi er sat i verden for at få det hele til at spille sammen – dit netværk, dit AV-udstyr og den hardware som skal afvikle det hele.

Microsoft Teams Rooms og Skype for business– arbejd hurtigere, selvsikkert og overalt!

Omdan dine mødelokaler til stederne, hvor samarbejdsoplevelsen hos dine teams føles fleksibel og komplet. Med Microsoft Teams Rooms-systemer bringes HD lyd og video ind i mødelokalet, og skaber et levende, videoaktiveret samarbejdsområde, hvor du, med blot et enkelt tryk fra en touchskærms-konsol, kan deltage i Microsoft Teams og Skype til Buiness-møder, foretage opkald og frustrationsfrit dele indhold.

Transformer alle dine mødelokationer, lige fra små hyggeområder til store konferencelokaler med en rig, samarbejdende team-oplevelse, vi nemt implementerer, og som er enkel at administrere og benytte.

FÅ Det komplette mødelokale med Yealink MVC-serien

Eero er stolt leverandør af Yealinks MVC-serie, der sikrer dig alt det, du og dine teams har brug for, til en yderst fleksibel implementering med tilpasning af forskellige rumlayouts, og af premium lyd- og billedkvalitet til den komplette mødelokale-oplevelse.

Vil du have en 100% frustrationsfri mødelokale-løsning der bare virker uden dikkedarer, er vi altid klar til at hjælpe dig – med gode råd, vejledning og implementering.


One tree

VI PLANTER 10 NYE TRÆER

FOR HVER SOLGT SKÆRM

Keep in touch …

Kontakt os på tlf. 70 30 70 60 eller på e-mail av@eero.dk, og lad os sammen finde
den optimale AV-løsning til dine behov, og gøre løsningen professionel, intelligent
og brugervenlig, så enhver medabejder kan yde deres bedste, når de afvikler deres
præsentationer eller afholder netværks-konferencer.

Vi glæder os til, at vi kan få billede og lyd på hinanden,
og skabe de helt rigtige rum for dig og din virksomhed.