Keeper logo

Keeper – sikkerhed og styring af adgangskoder

Hos EERO bruger vi Keeper som vores foretrukne løsning til sikker passwordadministration – og vi tilbyder samme robuste værktøj til vores kunder. Keeper sikrer, at dine adgangskoder er beskyttet mod uautoriseret adgang og potentielle databrud, samtidig med at det forenkler håndteringen af dine loginoplysninger.

Adgangskodeadministration gjort simpelt og sikkert

Med Keeper kan både vi og vores kunder nemt administrere alle adgangskoder fra én platform. Keeper giver en brugervenlig løsning, der ikke kun gør det lettere at opbevare adgangskoder, men også at holde dem sikre:

  • Stærke, unikke adgangskoder: Med Keeper kan du generere og gemme sikre adgangskoder til alle dine konti, hvilket reducerer risikoen for angreb.
  • Krypteret opbevaring: Alle adgangskoder er krypteret, så både vi og vores kunder er beskyttede mod potentielle sikkerhedstrusler.

        Kort med grafiske mennesker

        BESKYTTELSE MOD DATABRUD

        Keeper beskytter systemer effektivt mod databrud ved at sikre, at alle adgangskoder er både stærke og krypterede. Ved at bruge krypteringsstandarder på højt niveau bliver adgangskoder utilgængelige for uautoriserede brugere, hvilket reducerer risikoen for hacking, phishing-angreb og andre sikkerhedstrusler. Dette giver virksomheder den ro, der følger med at vide, at deres mest følsomme oplysninger er sikret mod digitale angreb.

        Finger på tablet, grafisk

        Sikkerhed på højeste niveau

        Keeper er mere end bare en passwordmanager – det er en omfattende sikkerhedsløsning, der beskytter mod databrud og sikrer, at adgangskoder altid er let tilgængelige og beskyttede. Med brugervenlige funktioner, stærk kryptering og central administration er Keeper et uundværligt værktøj for enhver virksomhed, der vil sikre sine data. Det er tid til at tage kontrol over dine adgangskoder og styrke sikkerheden med Keeper.

          LAD OS TAGE EN SNAK OM JERES BEHOV

          Kontakt os
          2 personer snakker og kigger på skærm