Større fleksibilitet og styring IP Telefoni
 

VI ELSKER IP-TELEFONI

Det lægger vi ikke skjul på. IP-telefoni er fleksibelt, nemt at bruge og sparer dig for en hulens masse penge. What’s not to like?

Effektiv telefoni er – uanset virksomhedens størrelse – helt centralt for din forretning.
Vi sikrer overblik, overvågning og driftssupport af Asterisk IP telefoni PBX-løsninger for små teams og op til tusindevis af brugere.

Asterisk er en opensource IP-telefoniløsning i høj kvalitet. Det giver dig lave startomkostninger og sparer dig for dyre licenser. Reelt kan du forvente besparelser på mellem 20-50% på dine kommende telefonregninger.

Har du allerede en IP-telefoniløsning?

Så lad os gennemgå den og se, hvordan du får endnu mere ud af den. Ring nu på telefon 70 30 70 60 eller skriv til os nedenfor.

FORDELE VED IP-TELEFONI

  • Du får det setup, du ønsker på IVR’er, omstillinger, viderestillinger og specialopsatte funktioner – fx kan kunder automatisk blive fundet i dit kundesystem, når de ringer
  • Dine medarbejdere ringer gratis på tværs af afdelinger og hjemmearbejdspladser
  • Du får billigere abonnementer end traditionel telefoni
  • Du får overblik over hvem der taler i telefon, viderestille opkald til mobilen, generere statistik over opkald (fx varighed, besvaret, ubesvaret osv.)
  • Du kan definere et call-flow, så dine kunder automatisk bliver stillet videre på dine forskellige numre – og til den rigtige medarbejder
  • Du får en skalérbar telefoniløsning uden telefonstik og fastnetlinjer
  • Du får høj driftsstabilitet og HD lyd med høj lydkvalitet

FÅ HJÆLP AF EN SPECIALIST I IP-TELEFONI

Du har eksperthjælp lige ved hånden. Har du spørgsmål eller på anden vis behov for assistance, så tag direkte fat i Alex, én af vores eksperter.

 

Telefon: 70 30 70 61  //  E-mail: alex@eero.dk