Backup, som rækker langt udover Skyen

Optimér dit sikkerhedsnet, så det dækker alle aspekter af Office 365. Alle virksomheder er afhængige af deres interne data og et tab heraf, kan koste dyrt!

EERO tilbyder løbende backup af din virksomheds Office 365 løsning, og så tænker du måske; dine data er da sikret, fordi din virksomhed jo benytter sig af Skyen?

Vi fokuserer altid på jeres behov …

Eero skruer den helt rette Backup 365 opsætning sammen til jeres virksomhed. Med udgangspunkt i jeres data, og pladsbehov, kan vi skabe den tryghed, som er grundlag for den helt fristrationsfri hverdag.

Ekstra 365 - Tryghed med eero

Denne sikkerhedsmæssige rolle påtager vi os dog gerne hos EERO – mod et lavt månedligt beløb per bruger, som du kan beregne lige her:

PRIS PR. MÅNED
ANTAL BRUGERE
10 20 30
ANTAL GB
2 TB 1 TB 500
I ALT 0,00 KR.

Hvor overrasket blev du over, at det blot koster dig 0,00 kr. om måneden at sikre dine data helt frustrationsfrit? Er det nu, vi skaber realtionen til hinanden og du ringer på tlf. 70 30 70 60 eller skriver til os på 365@eero.dk?
TAK FOR DIN INTERESSE ...

... vi kontakter dig hurtigst muligt og ser frem til at hore mere om din forretning.

Backup af Office 365 - som rækker langt udover Skyen

Optimér jeres sikkerhedsnet, så det dække alle aspekter af Office 365.

Alle virksomheder er afhængige af deres interne data og et tab heraf, kan koste dyrt!

Eero tilbyder løbende backup af jeres virksomheds Office 365 løsning. I tænker måske, at jeres data er sikret, da I jo benytter jer af Skyen? Men selv en sky er forgængelig. I tilfælde af menneskelige fejl eller ondsindet virus, så fordufter selv jeres Sky nemt…

Det er en misforståelse at tro, at Skyen er altoverskyggende, når det vedrører backup. Microsoft forpligter sig udelukkende til at levere infrastruktur/service til jeres virksomhed – de er ingen garant for jeres indhold. Denne sikkerhedsmæssige rolle påtager vi os dog gerne hos Eero – mod et lavt, fast månedligt beløb per bruger.

Eero søger for alt besværet med opsætning og backup. Så behøver I ikke længere bekymre jer om, at OneDrive-filer, mails eller alverdens anden data skulle gå tabt.

Lad os sammen skabe den gode relation – der evner at genskabe al jeres værdifulde data.

FÅ HJÆLP AF EN OFFICE 365 SPECIALIST

Du har eksperthjælp lige ved hånden. Har du spørgsmål eller på anden vis behov for assistance, så tag direkte fat i Oliver, én af vores eksperter. Oliver bl.a. er MS-500 certificeret.

 

Telefon: 70 30 70 64  //  E-mail: oliver@eero.dk