Microsoft i skyen Office 365
 

DET HANDLER OM TILGÆNGELIGHED

Med samlede Office-pakker og Exchange konti i skyen, har Microsoft Office 365 allerede vist sit værd hos de små-, mellemstore- og helt store virksomheder verden over, som sætter fleksibilitet, stabilitet og tilgængelighed i højsædet.

Én af verdens største cloudleverandører, tager ansvaret og leverer en effektiv cloud … sådan!

IRM & THREAT MANAGEMENT

Med Office 365 IRM (Information Rights Management) kan du håndhæve organisationens politik på beskyttelse mod spredning af fortrolige og følsomme oplysninger. Med IRM kan du angive adgangstilladelser, på brugerniveau, til eks. mails, så læsning, udskrivning, videresendelse eller kopiering ikke kan ske via uautoriserede personer i virksomheden. IRMs muligheder er ikke begrænset til mails, men dækker også Word, PowerPoint og SharePoint.

I dit abonnement kan du vælge Office 365 beskyttelsesfeature, der bl.a. beskytter mod malware, ondsindet URLs i filer og mails, fishing og spam. EERO hjælper dig naturligvis med opsætningen og konfigurationen af denne beskyttelse, så dit beskyttelsesniveau stemmer overens med dit behov og funktionaliteten bliver helt frustrationsfri.

SIKKERHED I DEN DIGITALE INFRASTRUKTUR

Med Office 365 er det slut med at skulle investere i de sidste nye Office-pakker og i en dyr Exchange-server for at få smarte mail- og kalenderfunktioner.

Med Office 365 får du – mod et fast, månedligt gebyr pr. medarbejder – adgang til en samlet Office-pakke og Exchange-konto i skyen, som Microsoft leverer via deres mange datacentre rundt omkring på kloden.

Hermed har du altid dine mails og de nyeste programmer fra Office-pakken til rådighed, som en integreret og naturlig del af virksomhedens digitale infrastuktur.Ønsker du ekstra sikkerhed i beskyttelsen af dine data, tilbyder EERO også en Office 365 backup løsning.

OFFICE 365 BACKUPOFFICE365 – IN ACTION …

Spar på strøm, hardware og softwarelicenser – lad EERO håndtere implementeringen af din 365-løsning, og oplev at Office 365 er for alle, helt frustrationsfrit, og fyldt med fordele du ikke kan begribe, at du har kunnet undvære.Hav altid adgang til den nyeste udgave af Office-pakken og Exchange mail – for et fast, årligt beløb pr. medarbejder.

OUTLOOK

Med Outlook har du mails, kontakter og din planlægning, koordinering, mødebooking m.v. samlet ét sted, hvor du også kan dele eks. vedhæftede filer direkte via OneDrive.

ONEDRIVE

OneDrive – et knudepunkt for alle dine filer I Office 365, hvor du kan dele dine og arbejde på delte filer og dokumenter i et beskyttet miljø, som kan tilgås overalt i henhold brugerdefinerede rettigheder.

WORD, EXCEL & POWERPOINT

De velkendte programmer til tekstbehandling, regneark og kraftfulde præsentationer er naturligvis en del af den samlede integration og via Office 365 har du altid den sidste nye version af denne software tilgængelig overalt.

SharePoint

SharePoint tilbyder dit team deres eget lille websted, hvor I kan dele og administrere indhold, og skabe tilgængelighed i et online, beskyttet miljø, hvor arbejdet kan strømlines og deles med andre teams på tværs af- og uden for organisationen – også via mobile enheder.

VIL DU FØLE DIG HELT OP I SKYERNE?

Kontakt os på tlf. 70 30 70 60 eller 365@eero.dk og lad os sammen skabe overblik over, hvad Office365 kan gøre lettere for dig og din digitale hverdag.

FÅ HJÆLP AF EN OFFICE 365 SPECIALIST

Du har eksperthjælp lige ved hånden. Har du spørgsmål eller på anden vis behov for assistance, så tag direkte fat i Oliver, én af vores eksperter. Oliver bl.a. er MS-500 certificeret.

 

Telefon: 70 30 70 64  //  E-mail: oliver@eero.dk