Microsoft i skyen Office365
 

KOM NEMT I GANG MED OFFICE365

– OG SPAR RESSOURCER, PENGE OG TID

HVAD ER OFFICE365?

Måske har du hørt om Office365. Måske er du så langt, at du overvejer det – eller også har du endnu ikke fået styr på, hvad det drejer sig om?

Office365 er baseret på Exchange-teknologien, som er lavet af Microsoft og bliver brugt af alt fra enkeltmandsvirksomheder til kæmpe koncerner over hele verden igennem de seneste 20 år.

Men nu er det slut med at skulle købe ny Office-pakke, hver gang der kommer en ny version. Og investere i en dyr Exchange-server for at få smarte mail- og kalenderfunktioner.

Med Office365 får du – mod et fast, månedligt gebyr pr. medarbejder – adgang til en samlet Office-pakke og Exchange konto i skyen. Skyen er placeret hos Microsoft over flere forskellige datacentre rundt om på kloden

Ring nu på telefon 70 30 70 60 eller skriv til os nedenfor

Så hjælper vi dig i gang.

HVORFOR OFFICE365?

  • Det er tilgængeligt. Overalt. Altid. Microsoft har, som én af verdens største software- og cloudleverandører, et kæmpe ansvar for at levere varen. Og det gør de.
  • Office365 er indkapslet af sikkerhed for at beskytte dine data. Både adgang til data – og ikke mindst risikoen for datatab. Al trafik til og fra Office365 er krypteret, og e-mails bliver tjekket for spam og virus før de lander i din mailboks.
  • Du har adgang til den nyeste udgave af Office-pakken og Exchange mail – for et fast, årligt beløb pr. medarbejder
  • Du kan gemme fælles filer på Microsoft OneDrive
  • Dine mails er altid til rådighed, og du kan modtage dem på både PC og mobil
  • Office365 sparer dig for ressourcer på strøm, hardware og softwarelicenser

FÅ HJÆLP AF EN OFFICE 365 SPECIALIST

Du har eksperthjælp lige ved hånden. Har du spørgsmål eller på anden vis behov for assistance, så tag direkte fat i Oliver, én af vores eksperter. Oliver bl.a. er MS-500 certificeret.

 

Telefon: 70 30 70 64  //  E-mail: oliver@eero.dk