Der er noget i luften Frustrationsfrit WiFi
 

Hverdagens usynlige krumtap

WiFi er ikke længere et begreb vi taler om – det er en del af vores dagligdag,
en usynlig medarbejder og partner, som vi forventer er til stede,
når vi har brug for det – og hvor vi har brug for det.

OPTIMAL YDEEVNE er essentielt

Et veldimensioneret WiFi netværk er alfa omega for at signalstyrke og ydeevne følger dig overalt, hvor du selv ønsker at dit netværk skal være tilgængeligt.

Mange faktorer kan påvirke et trådløst netværk, som eksempelvis bygningens udformning, materialer i væggene og naturligvis den tekniske opsætning og dimensionering af access-points m.v.

Hos EERO disse problemstillinger en del af vores dagligdag, og vi besidder det know-how der skal til, for at give dit netværk de bedste arbejdsbetingelser, og sikre den optimale ydeevne, der giver dig en velsmurt WiFi-krumtap i den daglige drift.

Differentieret og sikker adgang til dit netværk

Netværksdeling er en uundgåelig faktor, hvis forventningerne til den moderne virksomhed skal indfries. Sikkerheden bør derfor være i top og dimensioneres til dine behov og krav.

Med EERO, som din WiFi samarbejdspartner, stiller vi vores ekspertise og rådgivning til rådighed, og sikrer at dit WiFi både beskytter og servicerer optimalt på samme tid.

overvågning og fjernsupport

Giv din virksomhed ekstra tryghed i den daglige dift af WiFi netværket, og lad os overvåge din(e) trådløse løsninger. Uanset størrelsen af dit WiFi netværk, er vi klædt på til at servicere den daglige drift og automatisk reagere, hvis uregelmæssigheder opstår – uden at gå på kompromis med sikkerheden.

I langt de fleste tilfælde, løser vi uregelmæssigheder via fjernsupport, og sparer dig derfor for udgifter og tid forbundet med fysisk besøg – vi er oftest på sagen, allerede før du selv opdager evt. driftforstyrrelser.

TilbYd dit netværk et
uforpligtende wifi-tjek

Vi ved af erfaring, at WiFi er årsagen til frustrationer hos mange virksomheder, fordi teknikken har det altid med at halte, når man har allermest brug for den.

Vi er garanten for frustrationsfrit WiFi, og tilbyder derfor et helt uforpligtende WiFi-tjek af dit nuværende netværk, hvor vi tester ydeevne, signalstyrker og vigtigst af alt: SIKKERHEDEN.

Kontakt os på tlf. 70 30 70 60 eller på e-mail wifi@eero.dk, og lad sammen finde ud af, om vi faktisk er den IT-partner, du ikke vidste, du manglede.

Vi glæder os til at møde dig og dit netværk, og få evt. WiFi frustrationer lagt i graven – nu og for altid.